Κριτική βιβλίου “ΗΘΟΣ ΠΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ”

Εξακολουθείτε να νιώθετε ότι οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες δεν είναι το δυνατό σας σημείο; 

Στο βιβλίο ΗΘΟΣ-ΠΑΘΟΣ-ΛΟΓΟΣ, ο συγγραφέας Λεωνίδας Γαλάνης, μας αποκαλύπτει μέσα από μια εμπεριστατωμένη έρευνα, το αρχαίο «μυστικό» της επιτυχίας! 

Ένα «μυστικό» που κληροδοτήθηκε από τον Αριστοτέλη και έγινε κατανοητό από μεγάλες μορφές που σημάδεψαν τον κόσμο , όπως ο επιτυχημένος και αήττητος στρατηλάτης Μ. Αλέξανδρος. 

Εκείνο που κάνει το βιβλίο ιδιαίτερα ελκυστικό και χρήσιμο είναι ότι ο συγγραφέας παρουσιάζει το τρίπτυχο της επιτυχίας του Αριστοτέλη ΗΘΟΣ-ΠΑΘΟΣ-ΛΟΓΟΣ με απλό και κατανοητό τρόπο. 

Νέες προοπτικές ανοίγονται εάν γνωρίσουμε σε βάθος το τρίπτυχο ενώ με τη ζεύξη τους και τη συνεχή παρατήρηση θα πετύχουμε τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. 

Αυτό το βιβλίο λοιπόν αποτελεί έναν εξαίρετο και αποτελεσματικό οδηγό επιτυχίας! 

Και όπως λέει ο ίδιος ο συγγραφέας : 

«Δεν είναι θέμα τύχης ή έμπνευσης  

αλλά είναι θέμα  

παρατήρησης και εστιασμένης σκέψης» 

Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο; 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Λεωνίδας Γαλάνης έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων ως εκπαιδευτής management, πωλήσεων και marketing. Διατέλεσε στέλεχος σε πολλές εταιρείες και μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως Sales Supervisor σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα. Διαθέτει Δίπλωμα στη Διοίκηση Πωλήσεων και Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.