ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σε μια εποχή που ο γραπτός λόγος και η ανάγνωση των βιβλίων στέκονται ανίσχυρα απέναντι στην εικόνα, το STORYWITS είναι το 1o online λογοτεχνικό περιοδικό που συνδυάζει την τεχνολογία με την παραδοσιακή μορφή ενός αληθινού περιοδικού και όχι μιας απλής αρθρογραφίας που κυκλοφορεί σήμερα σε σημείο κορεσμού.
Στο μεγάλο λογοτεχνικό σύμπαν ως μια νέα και σύγχρονη αφετηρία κάνει μια ουσιαστική προσπάθεια ανάδειξης και των μικρών συγγραφέων εκτός των γιγάντων της λογοτεχνίας φιλοξενώντας τα έργα τους στα τεύχη ή στο κανάλι του στο YouTube.
Συμβάλλει στην πνευματική δημιουργία και στην ανάδειξη όλων των αξιόλογων σύγχρονων συγγραφέων και ποιητών, Ελλήνων και ξένων με έργα που επιλέγονται από την συντακτική ομάδα και προτείνονται ως ενδιαφέροντα ή πρωτότυπα.
Εξελισσόμαστε συνεχώς και βασιζόμαστε στην σοβαρότητα, στην οργάνωση , στις δεξιότητες και στον ενθουσιασμό της ομάδας του STORYWITS.
Προσπαθούμε να μην αποκλείουμε κανέναν από τις σελίδες μας ή το κανάλι μας στο YouTube, εκτός εάν είναι αδύναμο, γιατί στην τελική οι αναγνώστες είναι εκείνοι που θα αναδείξουν αυτό που αξίζει ή θα βυθίσουν αυτό που δεν έχει κάτι να τους πει.
Το περιοδικό σου προσφέρει το εισιτήριο για ένα φανταστικό λογοτεχνικό ταξίδι.
Σε περιμένουμε