Περα απο τη Γη

Ο κόσμος της φαντασίας είναι ένας κόσμος που λατρεύουμε γιατί έχει την είσοδο του αφύσικου στο φυσικό.

Για τους λάτρεις του είδους η νουβέλα <<Πέρα από τη Γη>> του συγγραφέα Αχιλλέα Μουστάκα θα τους συνεπάρει.

Γραμμένο σε απλή γλώσσα, χωρίς περίτεχνα στοιχεία και πομπώδεις εκφράσεις , προσιτό και ευανάγνωστο χωρίς να χρειάζεται ο αναγνώστης να καταφύγει σε κάποιο λεξικό για να καταλάβει τι θέλει να πει ο συγγραφέας.

Ο αναγνώστης μπαίνει για τα καλά στον κόσμο της πέρα Γης, συνδιαλέγεται με τους πολλούς χαρακτήρες που είναι απαραίτητοι και δεν σε μπερδεύουν, αγωνιά για την τύχη της Πέρα Γης, αναστατώνεται με την εξελίξεις.

Η ιστορία αναφέρεται σε έναν τρομερό πόλεμο που απειλεί κόσμους που δεν υπάρχουν στους γνωστούς χάρτες σε ένα φανταστικό σύμπαν παράλληλο με τη Γης δοσμένο αριστοτεχνικά από τον συγγραφέα.

Ένα ταξίδι στη φαντασία και στην περιπέτεια γεμάτο δολοπλοκίες, γενναιότητα, και φυσικά προδοσία

Ώσπου ξαφνικά μια μέρα έγινε κάτι πολύ παράξενο, κάτι μαγικό, που άλλαξε ολότελα τη δυστυχισμένη ζωή του Χρήστου και του χάρισε το πιο απίστευτο, το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής του…

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Η ίριδα Αυγέρη ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη ζωή της. Ο νεογέννητος γιος και άντρας της θα την συντροφεύουν σε όλες τις δυσκολίες, σε όλες τις χαρές και τις λύπες.

Έτσι πίστευε εκείνη…

Μέχρι που της χτύπησε το καθήκον την πόρτα του σπιτιού της. Και όλη της η ζωή ανατράπηκε. Το καθήκον σταμάτησε τη ζωή της και άλλαξε το πεπρωμένο της. Έπρεπε να μείνει μακριά από τον άντρα της και το παιδί της.

Μάλιστα έπρεπε να φύγει από το σύμπαν της Γης. Παράλληλα με το σύμπαν της Γης , υπάρχει ένα άλλο σύμπαν με ανθρώπους παρόμοιους με εμάς και με πολλούς κατοικημένους πλανήτες. Εκεί εξυφαίνεται μια μεγάλη συνωμοσία. Κάτι πολύ άσχημο έχει γεννηθεί και απειλεί και τα δύο σύμπαντα.

Ποιος ο ρόλος της Ίριδας σε όλο αυτό; Ποιος ο ρόλος του γιου της ο οποίος γνωρίζει ελάχιστα για τη μητέρα του; Ο οποίος δεν την ξέρει καν; Και η Αμίνα; Ποιος ο ρόλος μιας απλής κοπέλας στον πλανήτη της Πέρα Γης; Ποιος ο ρόλος της όταν και το δικό της πεπρωμένο θα αλλάξει από μια προδοσία;

Διασχίστε την είσοδο και ανακαλύψτε την αλήθεια.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αχιλλέας Μουστάκας γεννήθηκε το 1991 και σπούδασε οικονομικά.

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και του αρέσουν η μουσική, η συγγραφή και οι περίπατοι.

Άλλα έργα του συγγραφέα:

<<Η πρώτη ακτίνα του λυκαυγούς>> (Διήγημα σε συλλογικό έργο)

<<Το ωκεάνιο μέλλον>> (Διήγημα σε συλλογικό έργο, Πανεπιστήμιο)