Ποσες θερμιδες εχει το αιμα;

Επιτέλους ένα βιβλίο διαφορετικό, ανάλαφρο και διασκεδαστικό!

Ας πάρουμε καλύτερα τα πράγματα από την αρχή. Όταν ξεκινήσετε να το διαβάζετε από τις πρώτες σελίδες θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τον Ερνέστο, ένα παχύσαρκο, ρομαντικό βρικόλακα που ζει ακόμα με τη χειριστική μητέρα του τη Βανέσα.

Ο έρωτας χτύπησε χωρίς προειδοποίηση την πόρτα της καρδιάς του όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά τη Σταυρρρούλα , να παίζει πιάνο με τα κρινένια δάκτυλά της και η ζωή του ξαφνικά αναστατώθηκε ενώ ο αναγνώστης παρασύρεται στο κυνήγι του έρωτα, με σκηνές βγαλμένες από Μεξικάνικες σαπουνόπερες.

Ο ρόλος του Ερνέστο είναι δύσκολος. Πώς θα χάσει τα περιττά κιλά για να αρέσει στη Σταυρούλα και να μοιάσει στο είδωλό του τον Κρίστοφερ Λι; Πώς θα ξεφύγει από την χειριστική μητέρα του;  .

Κλειδί για τη λύση των προβλημάτων του είναι η Γκοθ φίλη του Έμα και ο ψυχίατρος του.

Η συγγραφέας με τον υπέροχο χειρισμό του λόγου με μικρές δόσεις αλήθειας και γέλιου  ικανοποιεί τις απαιτήσεις κάθε αναγνώστη. Η ταύτιση με τον ήρωα αλλά και το χιούμορ , ο έρωτας , η ελπίδα, η απογοήτευση, εναλλάσσονται με τέτοιο τρόπο ώστε ο αναγνώστης έχει την αίσθηση ότι τα βιώνει .

Στην προσέγγιση της συγγραφέως τίποτα δεν είναι μη αναστρέψιμο και αναμενόμενο και οι άνθρωποι έχουν ευκαιρίες να  ακολουθήσουν τα όνειρα και τις ελπίδες τους .

Δεν θα πω τίποτα περισσότερο εκτός από ότι αξίζει να το διαβάσετε!

Άλλα έργα της συγγραφέως

Γκρεκίνια

Η ζωή μου κύκλους κάνει

Ο καθρέφτης του φεγγαριού

Άρωμα λεμόνι

Το κόκκινο μπάλωμα

Αντιγόνη Πόμμερ

Σπούδασε δημοσιογραφία και προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και μεταφράστρια και στην πορεία ως προγραμματίστρια στο πανεπιστήμιο Αιγαίου από το οποίο αποχώρησε μετά από τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια εντάχτηκε στο δυναμικό πολυεθνικής διαφημιστικής εταιρίας στο τμήμα πολυμέσων και Internet. Από το 2010, διδάσκει λογοτεχνική γραφή και παραμύθι, στην πλήρους φοίτησης σχολή δημιουργικής γραφής στην Ελλάδα, Tabula Rasa, που είναι αναγνωρισμένη από το κράτος. Παράλληλα αναλαμβάνει το coaching νέων συγγραφέων και έχει επιμεληθεί αρκετά βιβλία. Στον ελεύθερο χρόνο της, γράφει χρονογραφήματα. Μιλάει αγγλικά και πορτογαλικά.